Supa de rata

de ianculubita in Rata, 17 Feb 2013 | 25405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1tacam de la rata
  • legume pentru supa(ceapa,morcov,telina,pastarnac)
  • cateva boabe de piper
  • 1ou
  • sare
  • faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata:

Scoatem tacamul de la rata,spalat bine,il punem la fiert in apa rece cu 1lingura de sare;dupa ce a iesit toata spuma la suprafata,aruncam apa,spalam tacamul si-l punem din nou la fiert cu toate legumele,sare si boabele de piper(eu asa fac);o lasam sa fiarba incet si acoperit 1h;in acest timp facem taiteiii din ou,un praf de sare si faina;

Dupa ce a fiert rata,strecuram totul,punem din nou supa la fiert,cand incepe sa clocoteasca,adaugam taiteiii iar cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,mai condimentam daca e cazul,oprim focul se servim supa cu verdeata deasupra.

TIPS-URI

1

dupa preferinta,tacamul se poate servi rasol cu mujdei si bineinteles mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu sos de portocale