Supa din pulpe de pui cu cus-cus

de babi5 in Supe, 26 Sep 2014 | 3974 vizualizari

 

Cred ca toata lumea stie sa faca supa, dar o reteta si o ideie in plus nu strica .Doua batai strica ....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (cca. 500 gr.)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei galben
  • sare
  • cateva boabe piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 200 gr cus-cus
  • 2,5 l apa
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din pulpe de pui cu cus-cus:

Curatam bine pulpele si le pirjolim un picut de puf la ochiul de la aragaz, apoi le spalam bine, le punem intr-o oala punem apa peste ele si lasam la foc mic sa dea un clocot, spumam, apoi adaugam zarzavatul, ceapa, catelul de usturoi, ardeiul, boabele de piper si vegeta. La final potrivim de sare. Cand carnea este fiarta strecuram supa, apoi o punem din nou in oala (dupa ce am clatit-o bine) mai lasam sa dea un clocot apoi adaugam cus-cusul. Lasam sa fiarba 4 minute, apoi oprim focul, adaugam 50 ml apa rece si lasam acoperit, findca cus-cusul isi mareste volumul si nu se inmoaie asa tare. Asezonam cu patrunjel verde.

Sa va fie de folos

TIPS-URI

1

Sa adaug catelul de usturoi la supa am invatat de la un bun Bucatar care are castigate 4 concursuri Balcanice la Arta Culinara

2

Cu cat lasam supa sa fiarba la foc cat mai incet cu atata iese mai limpede

3

Cine doreste poate adauga la servit morcovii taiati rondele si rasolul de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din pulpe de pui cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei