Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou

de Oana in Supe, 10 Oct 2010 | 13517 vizualizari

 

Noi suntem innebuniti dupa rasolul de vitel asa ca am facut ieri o supa excelenta, tocmai buna pe frigul asta :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de rasol de vitel cu os
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 cartofi
  • un dovlecel mic
  • o mana cu taietei lati
  • un ou
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou:

Rasolul de vitel se spala si se da in fiert pana iese toata spuma, se arunca apa si se spala bine cu apa rece, apoi se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine carnea (vreo ora jumatate). Legumele se curata, ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete, morcovii si dovlecelul se taie rondele mai groase. Se adauga in supa impreuna cu cartofii intregi si se potriveste gustul cu sare. Se fierb iar cu capac pana se inmoaie legumele, apoi se scot din supa si se pastreaza la cald intr-un vas de iena. Carnea se scoate, se curata de zgarciuri si se pune deoparte in vasul cu legume. In oala cu supa se rade putin morcov fiert si se adauga taieteii. La final se adauga oul batut bine si se formeaza zdrentele. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte,

Carnea si legumele fierte se servesc cu patrunjel verde si hrean proaspat ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita