Supa italiana cu paste si chiftele

de Satisfyyourcravings in Supe, 2 Dec 2017 | 2847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri maghiran
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 2 linguri Parmezan ras
  • 1 cub concentrat de legume
  • 400 grame rosii in bulion
  • 250 grame carne tocata de vita
  • 1/2 lingurita de fulgi de chili
  • 100 grame Conchiglioni (paste)
  • 1 ciabatta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa italiana cu paste si chiftele:

Se fierb 600 de ml de apa. 

Se toaca maghiranul (daca este proaspat), usturoiul, ceapa si telina. 

Se calesc usturoiul, telina si morcovul in 1 lingura de ulei de masline. 5 minute, la foc mediu. Se adauga apa fierbinte, cubul concentrat si rosiile tocate impreuna cu bulionul in care au fost conservate. Se lasa sa fiarba la foc mic. 

Intr-un bol, se amesteca 2/3 din maghiran cu 3/4 din parmezanul ras, fulgii de chili, sare, piper si carnea tocata de vita. Se modelaza in chiftele nu foarte mari.

Se adauga pastele in supa obtinuta anterior si se gatesc 12 minute. 

 Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se gatesc chiftelele cateva minute, avand grija sa nu se sfarame. 

Se prajeste ciabatta, taiata in jumatate longitudinal, pe un gratar fierbinte, 5 minute. 

Se adauga chiftelele in supa cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata. 

Se serveste cu restul de maghiran presarat deasupra,  parmezanul ras si ciabatta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu paste si chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnita de pui