Supa-crema de dovleac

de lilik in Supe/Ciorbe, 9 Oct 2010 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovleac
  • 200 gr cartofi
  • 1 ceapa mica 
  • parmezan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovleac:

curatam dovleacul si cartofii si ii taiem cubulete

.curatam ceapa si o tocam marunt,o punem intr-o cratita la innabusit cu putin ulei,apoi adaugam cubuletele de dovleac si cartofi si acoperim cu apa.

punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic pana incep sa se farame.

cu un tel sau in blender facem crema.

potrivim de sare,punem putin parmezan si putin ulei.

servim cu felii de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

09.10.2010, 20:52

O , ce bunaaa! Merita cele 5 f., pot sa mananc si eu fara restrictii

ela 1

10.10.2010, 00:59

lipseau furculitele....le-am pus eu

lilik 1

10.10.2010, 01:00

mersic elutza

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si cartof