Intr-un bol se bat bine ouale cu zaharul, se adauga vanilia si se amesteca. Adaugam faina putin cate putin pana este destul de tare (insa nu prea tare ca sa nu devina sfaramicios) ca sa poata fi prelucrat. Cand aluatul e destul de tare ca sa poata fi prelucrat il scoatem pe masa si il impartim in 12 bile (eu am impartit in doua, apoi , iar in doua si in cite 3).
Intindem bilele in fisii subtiri mediu cu ajutorul sucitorului si presaram foaia cu nuca putin maruntita (eu am maruntit-o cu sucitorul, se poate si cu un robot insa nu prea marunt) rulam usor si foarte atent foaia (pentru ca e destul de sensibila) cu nuca (vezi in imagine) si aranjam micile rulade pe tava unsa cu margarina sau ulei .
Dam la cuptorul incins in prealabil la temperatura medie , lasam in cuptor pana capata o culoare rumena . Cand inca sunt fierbinti se taie cam de 0,5-1 cm grosime.
Pofta buna!