Surimi pane cu bere

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 19669 vizualizari

 

simpla si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de surimi 500g
  • 2 oua
  • putina sare
  • faina alba
  • 50 ml bere
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane cu bere:

Se lasa sa se dezghete putin surimi

Se bat ouale cu un praf de sare si berea

Se dau surimi prin ou apoi prin faina alba din nou prin ou si se prajesc in ulei fierbinte,sau daca va e mai comod se amesteca oul,berea si faina alba,dar ies mai bine separat parerea mea

Se pot servi atat simple ca si aperitiv sau cu ganitura de orez,cartofi,salate,,,,,,,,,,,,

Sant preferatele lui Bebe

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

05.11.2010, 17:05

foarte gustos , mie imi place mult , merge si cu ingredientul separat

housy 1

14.12.2010, 10:12

TREBUIE SA INCERC !!

adry88 1

18.05.2011, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuitii perfecti langa o halba de bere