Tabouleh

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2012 | 6356 vizualizari

 

E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia.
Foarte usor si foarte repede de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet mare de patrunjel, chiar mai mult daca va place
  • 3 rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • cca 100 gr cuscus
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Punem intr-un bol cuscusul, apoi taiem cubulete mici rosiile si le punem in bol peste cuscus,

apoi taiem si patrunjelul marunt; punem sare, ulei si suc de lamai dupa preferinta.

Amestecam bine, dupa care e indicat de lasat la figider cam 30 min ptr ca sa se inmoaie cuscusul.

TIPS-URI

1

Patrunjelul NU se da prin mixer ptr ca isi pierde din gut, ci se toaca la mana cu cutitul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Doralinda 1

02.12.2012, 22:45

Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!

Ela68 1

26.12.2012, 15:25

e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !

Doralinda 1

26.12.2012, 16:25

Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Tabouleh