''Taci si-nghite''

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2013 | 58655 vizualizari

 

Taci si-nghite,taci si-nghite,dar pana cand...am tot vazut pe aici si am zis sa tac,dar a venit randul sa si fac.....mai ales ca am vas nou.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g malai
  • 1 l apa ( lapte)
  • 50 g unt
  • 200 g smantana grooasa
  • 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
  • 200 g branza burduf
  • 200 g branza oaie veche
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Taci si-nghite'':

Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.

TIPS-URI

1

in apa de mamaliga adaugam putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]