Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Iul 2016 | 2832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste:
  • 500 grame fillet de cod, fara oase sau piele
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sucul de la 1 lime
  • 2 catel de usturoi
  • 1 1/2 lingurite pudra de chili
  • 1/2 lingurita pudra de cumin
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/8 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 6 tortilla
  • 1 avocado
  • iaurt
  • flori de chives
  • sos picant (optional)
  • Pentru coleslaw:
  • 1/2 varza rosie, taiata julienne
  • 1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat
  • 1/2 ceapa rosie mica, tocata
  • sucul de la 1 lime
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie:

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20 de minute. 

Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu spre mare si se gateste pestele 2-3 minute pe parte, pana este gatit complet.

Pentru salata coleslaw se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu putina sare si putin piper.

Avocadoul se taie felii.

Se umplu tortilla cu salata, pestele rupt bucati, felii de avocado, flori de chives si se stropesc cu iaurt si sos picant (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius picant cu orez