Huh am avut un weekend tare frumos,plin de activitati si scurt:(. Am ales sa gatesc ceva in timp mai scurt si ceva satios,sa tina de foame! Probabil la prima strigare si prima prezentare nu arata ataat de bine dar, va promit ca nu se compara deloc vazutul cu gustatul:)). O portie de paste de acest fel va tine satui pentru toata ziua. Nu sunt greu de facut si sunt foooarte foarte bune. Inca nu am renuntat la smoothie-uri chiar daca vremea se strica din nou. Si tin sa va anunt ca incaa lucrez la cele 2 surprize pentru voi si sper ca pe saptamana viitoare sa vi le prezint (macar una din ele!).
Pana atunci insa, va invit sa incercati aceasta reteta delicioasa de paste,normal, obsesia mea. Stiti ca ador pastele si stiu ca dupa ce le incercati pe acestea si voi le veti adora. Poate facem un grup impreuna, " Obsesie pentru paste" hahaha:)).
-KSSS
Incepem cu pregatitul chiftelelor: amestecam bine intr-un bol toate ingredientele. Luam cu o lingurita carne din bol si formam mingiute cu mainile unse cu ulei. In uleiul incins punem chiftelele si le prajim. Atentie sa nu fie prea marti chiftelele ca astfel nu se vor praji bine inauntru. Scoatem chiftelele si le lasam la racit intr-un vas cu servetele absorbante. Umplem o oala cu apa,punem 1-2 linguri de sare si lasam la fiert. Cand apa fierbe, punem tagliatellele si le lasam pe foc 8-10 minute apoi le strecuram .
Separat,intr-o oala, punem faina si laptele si lasam la foc mic pana incepe sa se ingroase ca o budinca. Adaugam si cascavalul si parmesanul. Cand s-a omogenizat cascavalul cu sosul alb, stingem focul si adaugam chiftelele si pastele. Amestecam bine si condimentam cu patrunjel.
Nu stam mult pe ganduri si savuram imediat!
1
Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/05/tagliatelle-cu-chiftele.html