Tagliatelle cu dovlecel

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Aug 2014 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 role tagliatelle
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano uscat
  • o rosie si jumatate
  • 3 graunti usturoi
  • 10 picaturi ketchup ( decor)- optional
  • o jumatate de ceapa
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel:

 Tagliatelle se pun la fiert conform instructiunilor.  Pe urma le punem la scurs intr-o strecuratoare,  dupa ce le-am trecut sub un jet de apa rece. 

 Uleiul se pune la incins, adaugam ceapa, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand ceapa s-a inmuiat putin, adaugam dovlecelul care a fost taiat fasii cu cutitul econom si amestecam. Lasam 2 minute si adaugam rosiile care au fost taiate pe lung ( fara seminte). Amestecam, potrivim de sare, presaram oregano uscat. 

Cum spuneam, optional, la decor putem folosi cateva picaturi de ketchup. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Pilaf cu ciuperci pleurotus