Tagliatelle cu leurda si sfecla

de Lau in Paste, 16 Apr 2015 | 3338 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la CullinaryRainbow

 

INGREDIENTE

  • Paste cu sfecla
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ou
  • 800 g faina
  • Pastele cu leurda
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 250 g leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu leurda si sfecla:

Pastele cu sfecla

Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.

Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.

Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm

Pastele cu leurda

Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,

Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.

Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.

Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu leurda si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

17.04.2015, 07:33

anca_rm 1

17.04.2015, 08:20

ce faine sunt , tare bune trebuie sa fie

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii