Tagliatelle cu Miez de Lapte

de Oana in Paste, 18 Apr 2012 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de Miez de Lapte Delaco
  • 500 gr. paste
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe roșii
  • 3 linguri de stafide
  • 1 măr verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri de oțet balsamic
  • oregano uscat
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Miez de Lapte:

Fierbeți pastele urmând instructiunile de pe pachet. Scurgeți-le, amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline, puneți-le deoparte și scoateți apoi brânza din ambalaj. Curățați și tăiați fin ceapa, feliați mărul, și preparați într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline și stafidele. Adăugați în tigaie oțetul balsamic, mai lăsați tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luați-o de pe foc și amestecați sosul cu pastele și brânza. Se servește cu oregano presărat deasupra.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle aromate de casa cu legume