Tagliatelle cu porc in sos de vin

de ralu_ca in Paste, 7 Feb 2015 | 7782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g pulpa porc
  • 150 ml vin alb demi-dulce
  • 2 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 6-7 rosii cherry
  • 5-6 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu porc in sos de vin:

Am taiat carnea felii si am pus-o in bait din ulei masline, 1 lingura mustar, condimente carne porc, rozmarin. busuioc, maghiran, am amestecat f bine si am lasat 1 ora.

Intr-o tigaie am pus ulei si am rumenit carnea. Imediat ce capata o crusta, am stins cu vin si am potrivit de sare si piper.

Ceapa si usturoiul am taiat rondele, ardeii fasii subtiri, iar cand carnea e pe jumatate patrunsa se adauga legumele taiate si cherry intregi. Amestec si las la foc approx 20 min. 

Separat am pregatit pastele cf instructiunilor.

In tigaia cu carne se adauga pastele scurse si se amesteca bine, lasandu-se la foc mic inca 5 minute. 

Le-am servit calde. Deasupra am presarat patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

08.02.2015, 01:34

dantes 1

08.02.2015, 11:51

Bune!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 15:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]