Tagliatelle cu pui in stil venetian

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 3087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 crengute rozmarin, frunzele tocate
  • 50 grame stafide carnoase, hidratate in apa fierbinte 30 de minute
  • 100 grame muguri de pin
  • 500 grame tagliatelle
  • patrunjel tocat pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui in stil venetian:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se unge puiul cu ulei si se presara cu sare si piper, apoi se aseaza cu pieptul in jos, pe o tava si se coace 1 1/2 ore pana cand este gatit complet. Se intoarce cu pieptul in sus spre finalul gatirii. 

Se lasa la odihnit. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pentru sos, se toarna toate sucurile din tava in care a fost gatit puiul intr-o cratita. Se adauga rozmarinul tocat fin, stafidele scurse si mugurii de pin. Se fierbe la foc mic 12 minute. 

Se indeparteaza carnea de pe pui si se rupe in bucati mari. (Eu am lasat puiul intreg)

Pastele se amesteca cu sosul obtinut anterior si bucatile de carne. 

Se serveste in vase incalzite si presarate cu patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui in stil venetian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Tikka Masala