Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

de Bya Ralu in Paste, 22 Ian 2016 | 4807 vizualizari

 

O reteta de te lingi pe degete :))) am facut-o dupa aceasta reteta http://www.andreibartesch.com/tag/creveti-sos-alb/

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete tagliolini
  • 100 g creveti congelati
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 -2 catei de usturoi
  • 3-4 rosii cherry
  • 2 linguri de smantana
  • cateva frunze de busuioc
  • patrunjel uscat
  • unt
  • parmezan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati.

Rosiile se taie in patru, iar frunzele de busuioc se taie la dimensiunea dorita (nu foarte marunt.) si se pun in tigaie peste creveti.

Se adauga si usturoiul strivit, se lasa cateva minute pe foc dupa care se adauga smantana, condimentele si pastele scurse de zeama.

Se pune putin parmezan si se amesteca usor.

Se servesc calde cu mult parmezan

TIPS-URI

1

puteti sa folositi patrunjel proaspat in loc de cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:06

Ce bunatate gurita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 16:13

multumesc ruxyca

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 23:04

Hmm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]