Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

de Bucataras Medi in Paste, 27 Oct 2015 | 4217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g pastrama de pui
  • 1 dovlecel taiat rondele
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie.
  • ulei
  • sare piper macinat
  • optional-parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel:

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.

Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea.

Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.

Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Amestecam usor.

Optional se poate servi cu parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]