Taietei chinezesti cu pui si legume

de Oana in Paste, 8 Ian 2012 | 16806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita usturoi ras
  • o lingurita ghimbir ras
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 felii de telina
  • 10 cm praz
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri sos dulce-picant
  • 100 g taietei de orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu pui si legume:

Pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul si usturoiul ras. Se lasa la frigider 15 minute.

Intre timp se pregatesc legumele. Se curata, se spala si se taie bastonase subtiri. Taieteii de orez se fierb in apa cu sare 5 minute, apoi se scurg.

In wok se pun 2 linguri de ulei, apoi se adauga puiul cu sosul de soia si se lasa la rumenit, amestecand din cand in cand, sa se inmoaie pe toate partile. Se adauga legumele si putina apa si se lasa sa se inmoaie 5 minute. La final se adauga sucul de rosii si sosul dulce-picant. Se pun taieteii si se amesteca usor, apoi se mai fierb 2 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu maioneza