Taietei de casa cu ou

de adnia in Piine, 13 Ian 2013 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
  • putina sare
  • condimente, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei de casa cu ou:

 

Din toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa sa se odihneasca 30 min (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe rand prin rolele de intins (de la cea mai groasa setare catre cea mai subtire, pana cand ajungem la grosimea dorita). Astfel obtinem 4 fasii plate, pe care apoi le trecem prin rolele de taiat taietei....si gata!
Acestia se pot pune imediat la fiert (cum fac eu), fie se pot lasa la uscat, pt. o utilizare ulterioara.
Enjoy!

TIPS-URI

1

pt. diferite arome se mai poate adauga in aluat pudra de ciuperci uscate/ pudra de rosii sau alte legume, verdeturi, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adnia 1

13.01.2013, 23:03

marcela1979 1

14.01.2013, 05:03

si eu ii fac in casa dar ii intind cu sucitorul si ii tai cu cutitul ca nu am masina de taitei

diana_k 1

15.01.2013, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle porcusor Piggy