Taitei de casa

de meosiris in Paste, 30 Aug 2011 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou la fiecare 100g faina si un praf de sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Facem un aluat din care intindem o foaie cat de subtire putem si o lasam cca 20-25min la uscat.  Incepem sa taiem taiteii.

Mie nu mi-au iesit asa de subtiri pe cat as fi vrut, insa pana data viitoare sper sa ma perfectionez:D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu carne de pui si sos picant