Taitei de casa

de violeta30 in Paste, 14 Dec 2020 | 3929 vizualizari

 

Nimic nu se compara cu o ciorba cu taitei de casa ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Batem oul cu sare si apoi adaugam faina cat sa iasa un aluat nici moale, dar nici foarte vartos. Framantam bine si apoi impartim aluatul in 3-4 bile pe care le vom intinde cu sucitorul pe rand si vom face cate o foaie foarte subtire pe care o presaram cu faina. Apoi taiem in fasii de dimensiune dorita (cat de lungi ne dorim sa fie taiteii).

Se rasfira dupa taiere si se lasa pe o hartie sau intr-o tava la uscat.

Dupa ce se usuca, se scutura de faina si se pun in ciorba/supa sau se pot pastra intr-o punga de hartie maxim 2 saptamani.

Se mai pot pregati chiar si cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa