Taitei de casa cu galbenus

de vasy16 in Spaghete, 27 Feb 2016 | 7835 vizualizari

 

Am facut bezele si am profitat de galbenusuri pentru a face taitei.Taiteii se pot face cu oua intregi.Eu mereu fac in cantitate mica pentru ca gatesc doar pentru doua persoane,daca se face multa ciorba trebuie dublata sau triplata cantitatea.

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri ou marimea S
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa cu galbenus:

  • Se amesteca cu furculita galbenusurile cu sarea si se incorporeaza faina cernuta in ploaie,putin cate putin.
  • Cand incepe sa se intareasca se framanata cu mana pana iese o coca tare.
  • Se intinde o foaie cat mai subtire posibil.
  • Se taie foaia in doua si se pune o parte peste cealalta,se taie iar pe jumatate,de-a lungul si se pune iar una peste alta,cam 6 foi late de 5 cm.
  • Dupa se taie taiteii cat mai subtiri si se lasa la uscat pe un ziar.
  • Se poate folosi imediat la borsuri sau la ciorbe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa cu galbenus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata