Taitei de casa cu lapte

de iry-gabriela in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 11657 vizualizari

 

m-ia ramas de ieri taietei pe care i-am prezentat si nu stiam ce sa prepar din ei...singura solutie care mia venit in minte a fost sa ii pregatesc cu lapte si sincer nu m-ia ramas nimic...am mancat tot impreuna cu o prietena care nu se mai satura din ei....

 

INGREDIENTE

  • taitei de casa dintr-o ceasca de apa si faina,
  • 1 l lapte dulce,
  • 4 linguri de zahar,
  • esenta de rom,
  • scortisoara dupa gust,
  • o lingurita zahar pudra vanilat
  • coaja de portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa cu lapte:

Laptele se pune la fiert, se adauga cele 4 linguri de zahar, cu esenta, scortisoara si zaharul pudra vanilat. Cand aproape a fiert laptele se adauga taiteii (pe care ii aveti prezentati intr-o alta reteta de a mea in care puteti folosi in loc de o cescuta de apa ,2 oua) si se mai lasa 10 minute. 

Sse serveste cald si merge foarte bine cu coaja rasa de la portocala.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]