Tarhon in otet

de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 10724 vizualizari

COMENTARII (7)

aziz 1

15.05.2011, 20:11

interesant

marcela1979 1

15.05.2011, 20:12

asa l pune si mama

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:17

interesant

MVMih 1

15.05.2011, 20:35

Suna bine...dar pt cei invatzacei ...cum recomandati utilizarea?

adry88 1

15.05.2011, 21:04

Lau 1

16.05.2011, 08:19

interesant

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:48

Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]