Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9820 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 6
de Panacris 9
de alinutzika 1
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 12:24
la 12:14
la 11:58
la 08:16
ieri la 19:17
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!