Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai

de alinutzika in Conserve, 19 Iul 2011 | 12042 vizualizari

 

Este foarte gustos la ciorbe, friptura, tocanite sau la oua umplute (vezi reteta mea de oua umplute cu tarhon).

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai:

Se spala tarhonul si se aleg de pe tulpina doar frunzele.Inarmati-va cu putina rabdare, pentru ca faza aceasta o sa va ia ceva timp..:)) Daca vreti, il puteti taia marunt. Se pune intr-un borcan, mai inghesuit, si se adauga otet, pana il acopera. Se sigileaza borcanul.

Are un gust mult mai aromat decat tarhonul uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionela2682 1

19.07.2011, 20:04

Interesant...

silvae 1

21.07.2011, 00:39

si eu pun in fiecare an, dar pun si sare si obligator otet de bistrita.. daca tai tarhonul marunt nu e bun, isi pierde din gust fff mult, nu as recomanda asa ceva.

aziz 1

21.07.2011, 08:53

chiar ma intrebam intr-o zi cum as putea sa-l conserv ,parca uscat nu ma mai atrage asa tare ,multumesc de pont

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Otet aromat