Tarta aperitiv in vas Zepter

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. salam
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 oua
  • 100 ml. lapte
  • putin patrunjel
  • 100 gr. cascaval
  • 1 praf de copt
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv in vas Zepter:

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea si piperul si se toarna peste laptele caldut amestecat cu ouale batute.

Se toaca patrunjelul, se taie ardeiul cubulete, la fel si salamul si se adauga in aluat.

In vasul Zepter se aseaza hartia de copt si se toarna aluatul pentru tarta.

Deasupra de rade cascavalul, se pune capacul si se tine 30 min. la copt, la foc mic, pe ochiul cel mai mic al aragazului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]