Tarta "Bucuria culorilor"

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 5569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta Linco
  • 300 gr branza de vaci sarata
  • 300 gr de unt
  • 1 pachet branza topita feliata
  • 100-150 gr branza telemea mai moale
  • 150 ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr de ciuperci(pot fi proaspete sau din conserva)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Bucuria culorilor":

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu putin ulei se adauga a doua foaie si se repeta procedeul adaugandu-se foaia a treia si se lasa in asteptare.

Separat se amesteca bine branza de vaci cu untul pana va rezulta o pasta fina, se alifiaza si se amesteca foarte bine, se sareaza si se adauga in tava peste foile de placinta, se rade branza telemea peste compozitie si se condimenteaza cu boia. Se adauga ciupercile daca sunt proaspete se curata si se taie in bucatele mici(palaria cat si codita) daca sunt din conserva se spala si se taie potrivit, alaturat se spala legumele si se trece la taierea lor in diferite forme.

Primele se adauga ciupercile, dovleceii peste, rosiile, ceapa verde. Dupa care se bat oule cu smantana, se adauga 5-6 felii de branza topita, se adauga doar un praf de sare si unul de piper se adauga si rondele de ardei gras si se introduce la cuptor. Aproximativ dupa 20-25 de minute se-ncearca tarta si se continua coacerea aproximativ inca 15-20 minute, timpul optim de coacere ar fi intre 40-50 de minute la foc potrivit. Se serveste calda, ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Bucuria culorilor"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza si aluat de foietaj cumparat