- Pregatim aluatul pentru tarta. Amestecam faina cu zaharul si untul topit, ouale . Lasam la odihnit cca 5 minute - imbracam o forma de tarta cu acest aluat .Turnam crema.
- Pentru crema : fierbem apa cu zaharul si cu batonuil de scortisoara (fara sa amestecam) cand incepe sa clocoteasca , dupa 5 minute stingem aragazul si dam deoparte.
- amestecam faina cu putin lapte rece; restul de lapte se fierbe cu putina coaja de lamaie . Adaugam laptele fierbinte la faina, amestecand mereu cu un tel. Adaugam siropul de apa cu zahar . Lasam la racit , apoi incorporam galbenusurile si oul.
- se toarna in forma de tarta si se da la cuptor pt cca 40 minute. Daca se arde prea tare suprafata se poate pune o folie deasupra de aluminiu. Inainte de a se scoate, trebuie incercata cu palma, sa nu fie prea moale, dar nici tare. Consistenta va fi cremoasa, ca o budinca cand se raceste.