Tarta cu marmelada

de laylalala in Prajituri, 7 Iul 2010 | 5188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic Mix pentru 9 torturi
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 gr unt rece, taiat cubulete
  • 260 gr marmelada de portocale
  • 230 gr jeleu de citrice
  • 100 gr ciocolata alba, taiata cubulete
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu marmelada:

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.
Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu faina si se intinde ¾ din acesta intr-o foaie de aprox. 5 mm grosime.Se aseaza foia in forma pregatita, formandu-se o bordura de 2 cm inaltime.Restul de aluat se intinde si se taie fasii.
Pentru umplutura, se amesteca marmelada cu jeleul.Se presara aluatul din tava cu ciocolata apoi se toarna deasupra marmelada cu jeleu.Se acopera totul cu fasii de aluat.Se da tarta la copt 30-40 minute pana cand aluatul s-a rumenit si s-a umflat usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

07.07.2010, 13:22

vreau si eu un pic sa gust

mena29 1

07.07.2010, 15:52

Laly,am venit repede cu furculitele si promit ca pap tot

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]