Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza

de Constelatialeu in Pui, 14 Ian 2014 | 7839 vizualizari

 

Aluatul l-am facut ,a urmat o tarta cu piept de pui....ramasese pieptul de la un pui,ca noi nu prea le avem cu pieptul de pui....n-am fost mare ca nici puiul n-a fost urias....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat cu osanza
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa mare de apa
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte+1 ou
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza:

Pieptul de pui il taiem fasioare, il saram si piperam si il lasam la frigider cca 3-4 ore, atat a stat la mine pana l-am pregatit. Scoatem pieptul de pui il taiem cubulete mici, ceapa o taiem marunt si impreuna cu pieptul de pui le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Calim pana se inmoaie ceapa si carnea isi schimba culoarea. Punem intr-un castron amestecul calit si lasam la racit. Dupa ce s-a racit adugam 2 oua si omogenizam, daca mai este nevoie mai adaugam sare si piper (eu gust,n-am nici o problema)

Am folosit o forma de tarta de silicon pe care am uns-o, preventiv, cu cateva picaturi de ulei de masline .Aluatul il impartim in doua parti, intindem prima foaie rotunda, o asezam in forma, intepam din loc in loc aluatul, turnam compozitia iar deasupra formam un grilaj din aluat. Dam tava la cuptor la foc moderat, cand e aproape gata, batem un ou cu lingura de lapte si turnam deasupra, lasam sa se rumeneasca. Se poate servi atat calda cat si rece.

Aluatul cu osanza il gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

15.01.2014, 12:12

Ce buna..

simona72 1

16.01.2014, 12:44

MIUTA 1

16.01.2014, 12:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]