Tarta cu piept de pui si branza

de ralu_ca in Pui, 21 Sep 2014 | 16341 vizualizari

 

dupa reteta lui Gaby...delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte dulce rece
  • 400 g branza de vaci
  • 1 pipet de pui fiert
  • umplutura:
  • 4 oua
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si branza:

Intr-un vas am pus faina si am adaugat untul, amestecand foarte bine, apoi sare, ou, lapte si am omogenizat fb. Aluatul l-am introdus la frigider pentru jumatate de ora. Intre timp am pregatit umplutura: ouale le-am batut cu sare, piper ( am oprit putin si pt uns ), adaug branza, smantana, marar si omogenizez.

Aluatul l-am impartit in 2 parti, o parte am intins-o pe suprafata tartei, inclusiv pe peretii vasului, am imprastiat fasii de piept de pui, apoi umplutura, iar deasupra am format cateva grilaje. Am presarat chimen si am uns suprafata. Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste.

A iesit o tarta grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu foietaj, pui si dovlecel