Tarta cu piersicute

de Ioana in Prajituri, 6 Aug 2010 | 5848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g de unt
  • 4 piersici mari
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersicute:

Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.

 Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute.

Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de zahar ramase pana se dubleaza cantitatea. Se adauga uleiul ,zaharul vanilat si faina.

 Se scoate din cuptor tava si se toarna aluatul peste fructe. Se niveleaza cu lingura si se pune in cuptor.

 La sfarsit se face testul cu scobitoarea.

  Cand s-a copt se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe farfurie.

TIPS-URI

1

se poate servi cu sau fara frisca

2

se taie dupe ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersicute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]