Tarta cu piersicute

de Ioana in Prajituri, 6 Aug 2010 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g de unt
  • 4 piersici mari
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersicute:

Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.

 Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute.

Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de zahar ramase pana se dubleaza cantitatea. Se adauga uleiul ,zaharul vanilat si faina.

 Se scoate din cuptor tava si se toarna aluatul peste fructe. Se niveleaza cu lingura si se pune in cuptor.

 La sfarsit se face testul cu scobitoarea.

  Cand s-a copt se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe farfurie.

TIPS-URI

1

se poate servi cu sau fara frisca

2

se taie dupe ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersicute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de iaurt si caise