Tarta cu prosciutto si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 16387 vizualizari

 

By Miremirc

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 350g faina
  • 1 plic de drojdie
  • 3 lg. ulei
  • sare
  • 200 ml lapte caldut

Umplutura:

  • 2 oua
  • 1 albus
  • 200 g prosciutto cotto
  • 200 gr.smantana
  • 150g cascaval
  • sare

Pt.uns:

  • 1 galbenus
  • 1 lg.lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu prosciutto si cascaval:

Amestecam faina cu drojdia uscata.Adaugam uleiul,sare si laptele caldut amestecand pana cand se incorporeaza tot laptele,dupa care framantam pana cand aluatul se desprinde de pe maini.se lasa la dospit 40-50 de minute.

2/3 din aluat il intindem pe masa cu faina dupa care il asezam in tava.aluatul se inteapa cu furculita din loc in loc.

Umplutura: Mixam ouale cu albusul si cu sarea dupa care adaugam smantana.taiem proscitto cubulete si cascavalul il dam prin razatoare. si adaugam in amestecul de oua.Turnam peste aluat.

Marginile le tragem peste umplutura ,intindem aluatul si taiem fasii si le asezam deasupra,

Ungem deasupra cu galbenus de ou si dam la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prosciutto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

dodoverde 1

29.09.2013, 12:44

cred ca iese bine dar reteta e incompleta;cit cintareste drojdia? nu spui cita smintina ,nu apare in ingrediente;mai multa atentie!!!!

angyb 1

29.09.2013, 17:19

Dodo ai dreptate lipseste smantana am folosit 200g se smantana,iar drojdia daca nu ma insel cantareste 16g un pliculet

adry88 1

29.09.2013, 19:27

excelenta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie