Tarta cu ricotta, cacao si bezea

de daniastefania in Prajituri, 20 Iun 2015 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr faina
  • 30 gr cacao
  • 120 gr zahar+ 4 linguri
  • 1/2 plic praf de copt
  • Bombonele de ciocolata pentru decorat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ricotta, cacao si bezea:

Mixam  bine 3 galbenusuri si 2 albusuri cu 120 gr zahar. Adaugam ricotta. Mixam la viteza mica. Adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine. Turnam compozitia intr-o forma de tarta. Dam la tarta la cuptorul preincalzit la 180 grade C 10-15 minute. Lasam la racit. Facem bezeaua. Batem 2 albusuri cu 4 linguri de zahar, pana devine spuma tare. Apoi o asezam pe tarta racita. Decoram cu bombonele de ciocolata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ricotta, cacao si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe