Tarta cu rosii si brânza

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 7192 vizualizari

 

Cel mai bun gust (pentru cei carora le place ) il da branza cu mucegai albastru.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • branza telemea (eu am pus si branza Roquefort pentru ca ii da un gust formidabil)
  • 2-3 rosii
  • o lingura de mustar 
  • doua linguri smantana lichida
  • doua felii de jambon sau sunca presata (optional)
  • cascaval
  • Sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si brânza:

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc.

Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute.

Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei.

Se adauga sare,piper,cimbru si cascaval razuit si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Este foarte buna calda dar nici rece,nu e rea !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si brânza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

Ina 1

02.10.2010, 23:26

delicioasa

La Ancuta 1

03.10.2010, 00:15

Foarte bine arata

nadina73 1

03.10.2010, 00:17

vreau o feliuta mica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor