Tarta cu spanac si telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2009 | 6148 vizualizari

 

Atat de rapid si de simplu, fara prea multe condimente dar cu un gust excelent.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 220 gr faina
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 300 gr spanac congelat
  • 200 gr telemea
  • 2 oua
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si telemea:

Se framanta aluatul si se intinde in forma de tarta. Spanacul se scurge bine si se amesteca cu telemeaua data prin razatoare, ouale si condimentele. Se toarna umplutura in tava, se niveleaza si se coace 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si spanac