Tarta cu sunca si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 4487 vizualizari

 

un mic dejun excelent!

 

INGREDIENTE

  • cca 250 gr.fasii de foietaj
  • 5 felii de sunca taiate fasii
  • 5 felii de cascaval afumat taiate fasii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si cascaval:

Taiem aluatul foietaj fasii, captusim fundul unui vas terorezistent cu aceste fasii de aluat.

Asezam fasiile de sunca, apoi cele de cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste tarta (temperatura medie spre mare).

Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza