Tarta cu ton si spanac

de oanapl in Ton, 3 Mai 2017 | 5708 vizualizari

 

Daca doriti sa incercati o tarta rapida, va invit sa incercati aceasta reteta cu ton si spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 2 conserve ton întreg
  • 300 g spanac de la congelator
  • 20 g unt
  • 2 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si spanac:

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.

 Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

04.05.2017, 11:09

D-na Rodica, si noua ne place foarte mult spancul si l-am incercat in foarte multe combinatii. Nu are cum sa nu fie gustos cand pui atatea bunatati pe langa el.

RODIMUR 1

04.05.2017, 11:54

Așa este, Oana! Unora le place și spanacul în salată, crud... Oricum, e foarte bun și sănătos!

dantes 1

04.05.2017, 13:39

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de ton