Tarta de carne si bucati de pui!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2011 | 4309 vizualizari

 

Dupa ce am facut rulada de pui umpluta cu carne tocata a mai ramas cate putin din fiecare ingredient si am "purces la facerea" unei placinte cu carne, care chiar a avut succes in familie!!!

 

INGREDIENTE

  • ceapa verde 2 legaturi
  • carne tocata amestce porc si vita 300 g.
  • fasii de piet de pui 200 g.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • gris 50 g.
  • Glazura
  • oua 2 bucati
  • cascaval ras 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de carne si bucati de pui!:

Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si grisul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza totul, se asezoneaza de boia dulce de ardei, sare si piper. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, eu am folosit o forma de silicon, si se toarna amestecul de carne. Se pune in cuptorul preincalzit, pentru cca. 20 de minute la foc mediu. Se scoate se toarna deasupra ouale batute si cascavalul ras si se mai las la cuptor cca. 10 minute. Aceasta placinta se poate servi calda sau rece.

P.S. Nu am mai avut timp si loc sa fac poza si pe sectiunea tartei, s-a "evaporat" rapid!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de carne si bucati de pui!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu cascaval delaco