Tarta de ceapa

de lacrimioara in Pizza, 21 Oct 2010 | 6012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame faina,
  • 100gr unt
  • 1/2 praf copt,
  • putina sare
  • apa cat cuprinde.se face un aluat elastic si se lasa o ora sa stea.
  • Umplutura:
  • 700 gr ceapa,
  • un cartof
  • 3 oua,
  • 4linguri smantana sau lapte,
  • 40 gr faina,
  • 80 gr unt,
  • sare
  • piper,
  • chimen (la alegere).
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ceapa:

Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu cartoful lasam putin sa se raceasca si apoi amestecam cu ouale. Se pune sare, marar,piper. Punem aluatul in forma de tarta si peste turnam compozitia de ceapa si ou si dam la cuptor la foc potrivit 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pisaladiere (tarta cu ceapa si ansoa)