Tarta de dovlecei cu legume

de trifadalia in Mancaruri de legume, 26 Sep 2018 | 2927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel (600 grame)
  • 300 gr branza telemea
  • 150 grame faina
  • 60 ml ulei
  • 5 oua
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ceapa1/2 buc ardei rosu
  • 1 legatura marar verde
  • 1 leg ceapa verde ( frunzele)
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de dovlecei cu legume:

Dovlecelul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.

In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete  sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.

In alt bol se ssarg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovlecelul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze. Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.

Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute, in cuptorul preincalzit, la 150 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de dovlecei cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri