Tarta foietaj cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 6041 vizualizari

 

Rapida, simpla si delicioasa! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj( are doua bucati de foi)
  • 2 pachete de branza telemea de vaca( Hochland) 700 gr
  • 150 gr iaurt grecesc( 1 borcanel)
  • 3 oua si 1 galbenus( pentru uns)
  • un praf de chimen macinat
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu branza:

Se decongeleaza foietajul la temperatura camerei.

Branza se amesteca cu ouale, iaurtul si verdeata tocata.

Se tapeteaza tava cu hartie pergament. Se intinde prima foaie, ea este o foaie dreptunghiulara iar daca folosim tava rotunda de tarta taiem colturile si umplem golurile de pe margine.

Asezam compozitia de branza.

Deasupra punem foaia a doua de care am tras putin sa se intinda usor sa acopere bine umplutura. Eu din marginile ramase am decupat urgent cu forma cateva floricele :)))

Ungem cu galbenus, presaram cu chimen macinat si coacem la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Servim cu placere .... e o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (48)

mamaieelena 1

22.01.2013, 18:48

ce bunaciune de tarta ai facut Ruxy si cum la mine nu prea merge netul intru rar si vad tarziu bunatatile

RuxyRux 1

22.01.2013, 19:15

Te pup scumpa mea Mamaie...multumesc si ma bucur sa te revad!

babi5 1

04.09.2013, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de vara