Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 3529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de placinta
  • ulei de cocos
  • 100 ml creme fraiche
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 3 frunze de salvie
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se taie legumele panglici subtiri si lungi, folosind un peeler.

Se amesteca creme fraiche cu mustarrul. 

Se unge o tava mica, rotunda, potrivita pentru cuptor, cu ulei de cocos. 

Se aseaza foile de placinta, una cate una, astfel incat toata baza tavii sa fie acoperita. Se aduc marginile spre interior, daca sunt prea lungi. Se toarna mixul de creme fraiche si se intinde cu o spatula. Se presara frunzele de salvie deasupra.

Se aseaza fasii de legume circular, pornind de la centru spre margine si alternand morcov, dovlecel, vanata si tot asa pana la umplerea tavii. 

Se stropesc cu ulei de masline si se presara sare si piper. 

Se gateste 40 de minute. Se lasa la racit inainte de a fi indepartata din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]