Tarte cu pesto si rosii

de yafa in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foetaj
  • 1 borcanel de pesto( puteti cumpara si de la magazin, eu fac in casa)
  • rosii
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu pesto si rosii:


Taiem din aluat parti individuale apoi ungem mijlocul fiecarei bucati cu 2 lingurite de pesto, taiem rosiile rondele si le asezam frumos peste pesto, cam 3 felioare pe o portie. Cu ajutorul unui penson ungem capetele descoperite ale tartelor cu ulei si dam la cuptor la 200°C pana se rumenesc. Serviti  alaturi de o bere rece, sau impreuna cu o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu pesto si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha