Tarte portugheze

de -Licurici- in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 3488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 100ml frisca lichida
  • coaja de portocala
  • scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte portugheze:

Se presara scosrtisoara peste foaie de aluat intinsa, se ruleaza si se da 10 min la rece.

Se scoate, se taie rulouri, se pun in tava cu forme de briose unsa cu putin ulei sau unt si se da la cuptor 10 min.

Intre timp, se amesteca ouale batute, frisca lichida, zaharul si coaja de portocala pana se formeaza o crema.

Dupa 10 min, se scoate tava din cuptor si se pun 2-3 linguri de crema peste rulouri si se baga din nou in cuptor.

Can se scot, se dau cu topping, miere sau caramel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte portugheze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

deyutzky 1

14.09.2015, 00:58

mmmm

-Licurici- 1

14.09.2015, 07:01

cristeena20 1

24.09.2015, 17:07

E chiar portugheza? nu am mai vazut-o pe aici, dar ideea mis e pare tare faina- mersi de reteta. O sa o icnerc. Mai ales ca s eface repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]