Tebel

de aishaflory in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2014 | 3777 vizualizari

 

Este un condiment nelipsit din bucataria Tunisiana.Mai jos sunt ingredientele de baza dar pot fi adaugate si alte in functie de preferinta

 

INGREDIENTE

  • coriandru boabe
  • seminte de chimen
  • usturoi pudra
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tebel:

Prajiti coriandru si chimenul intr-o tigaie 2-3 minute amestecand continuu, iar dupa ce s-au prajit le pisati  si amestecati cu usturoi pudra si putina boia si ati obtinut tebel :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tebel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

laura_n 1

15.05.2014, 15:48

interesant de stiut si la ce preparate se poate folosi

aishaflory 1

15.05.2014, 16:21

in tunisia se foloseste la aproape toate mancarurile cu pui, vita , oaie sau la peste prajit

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maqlube a la Husny