Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie

de asubana in Salate, 16 Mar 2011 | 5390 vizualizari

 

Salata aperitiva de sezon usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 200g branza/telemea sfaramata de vaca 
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline (dupa gust)
  • un castravete
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie:

- se toaca ceapa rosie marunt se amesteca cu branza de obicei este sarata si se subtieaza cu  uleiu de masline incat sa devina tartinabila.Se aseaza pe farfuria intinsa unde au fost asezate roasiile si castravetii dupa cum doriti sa ii dati o forma. Se presoara cu piper, oregano, cimbru marar,uscat,etc.

Se unge pe felii de paine si se adauga rosii, castraveti tip tartinuta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:31

hmm ce buna

elena1988 1

20.03.2011, 22:59

arata ft bine

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere de albine