Terina cu branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4967 vizualizari

 

Tot aud mereu de aceasta terina si cum nu am mancat niciodata,m-am incumetat s-o fac eu si ca sa nu stric reteta,am ales-o pe cea mai simpla(de la tv.);cred ca am tinut-o prea mult la frigider si a intrat culoarea de la sfecla in branza

 

INGREDIENTE

  • 1sfecla rosie
  • 100g branza de burduf
  • 1fir de menta verde sau 1lingura uscata
  • frunzele de la 2fire de ceapa verde
  • 1castravete
  • folie alimentara
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu branza:

Sfecla curatata de coaja se pune la fiert(trebuie sa fie moale);intre timp,se captuseste bolurile cu folie alimentara si branza amestecata cu menta si ceapa taiata foarte marunt;dupa ce a fiert sfecla,se taie felii subtiri,si se pune in fundul bolului si pe margini;pe mijloc se pune branza,se niveleaza suprafata,se pune o rondea de sfecla si se aduna folia;se dau la frigider cateva ore pana la servire;se descopera bolul,se rastoarna pe farfurie,apoi se ia folia;se serveste cu rondele de castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde